QUI SOM

SEBASTIÀ SEGÚ SORIANO

President del club i membre fundador

Vaig dedicar-me al ciclisme junt amb els meus dos germans, m’han seguit l’afició i passió els meus fills i filles i junts hem donat continuïtat ara ja a una tradició generacional. Ara formo part d’un club que just va començar a funcionar quan jo deixava enrere la meva època de ciclista professional. Aquí al club podem donar als joves i aficionats consells i temps per compartir una passió.


JOSEP MUSQUERA

Vicepresident del club i membre fundador

De família aficionada a la bici, des de molt petit vaig començar a pedalar. Després vaig apartar aquesta eina de la meva vida durant uns anys per dedicar-me a les curses a peu de llarga distància. Però per ganes i nostàlgia vaig tornar a la bicicleta. Des de llavors fins avui cada diumenge a la plaça amb la grupeta.


SEBASTIÀ SEGÚ

Tresorer

No recordo bé el dia que vaig començar a pedalar, el que si recordo és cada etapa de la meva vida, i en totes elles hi ha bicicletes. Suposo que una mica ve d’herència familiar ciclista, de sentir hores i hores les converses de ciclisme, de l’olor d’oli de massatges els dies abans de les carreres del meu germà o de qualsevol de casa. La veritat és que ara quan agafo la bici és per disfrutar intentant agrupar Família, amics, pedals i kms!


IVAN MUSQUERA

Secretari

Des de molt petit dalt de la bicicleta. Els anys converteixen aquest esport en una passió. L’experiència ciclista em fa un home tranquil. Intento aportar coneixements al grup i m’agrada colaborar a nivell de club. Ara mateix molt liat i molt il·lusionat amb un projecte: l’Escola de Ciclisme. L’objectiu és transmetre aquesta passió als més petits i joves.


MARCEL FARRÉS

Vocal 1

Vaig començar fa molts anys a fer bici. Després, com molt sovint passa, per família, feina, mandra… ho acabes deixant. No saps per què hi tornes, normalment enganyat, i a base de sortir cada cop més i patir ho converteixes en entreno per poder millorar. Tot això s’acaba convertint en una droga que no saps per què el cos ho necessita i t’ho demana. Comences a fer rutes per aquí, llavors més lluny i al final a competir, però principalment amb tu mateix. He recorregut els 5 continents. Transpyr, Titans, Mongòlia, Nova Zelanda, Dubai, Sudàfrica, Índia, Marroc, Argentina, Emirats Àrabs… Ara, passats els 50, he hagut de fer una posta a punt i reparar algunes parts del cos. Ja no puc competir ni fer BTT, però si gravel i carretera amb seny. Tinc la sort que la família em dona tot el suport i la bici ha fet que aquesta família creixés cada dia més, coneixent grans persones i fent bons amics. Salut i pedals


JAUME TERRICABRAS

Vocal 2

Sóc aficionat al ciclisme des de petit però apasionat des de fa uns 3 anys, per la sort de poder realitzar el Camino de Santiago, el qual em va donar a conèixer de veritat què és el ciclisme i quina és una de les coses que em fa més feliç. Veig el ciclisme com a mètode de superació i sobretot d’autoconeixement, esforç i sacrifici. M’agraden els reptes esportius com ara curses per etapes o gran fondos. Gràcies al club he trobat la manera d’entrenar d’una forma més regular, intensa i divertida.


SERGI GESA

M’encanta l’esport a l’aire lliure i el ciclisme en especial, m’agrada la possibilitat d’aventura que ofereix, descobrint noves rutes i paisatges a cada sortida, malgrat que a vegades hi ha «embaucades» inesperades de les que posteriorment fem conya. A més també destacaria l’especial companyonia que es respira en practicar-lo. La meva preferència és la muntanya, m’atrauen les pendents fortes pel repte que suposen i les meves zones favorites són Els Pirineus i Dolomites.


MARCEL·LÍ

Aquella sensació d’autonomia i fortalesa que un sent quan, amb les seves cames i un mecanisme de dues rodes, pot pujar i deixar enrere les muntanyes que abans veia a l’horitzó és realment el que m’enganxa de la bici. La resta: «el soroll de l’helicòpter de la TV», «el director esportiu donant-me referències pel pinganillo» etc, és cosa meva… Una zona per disfrutar i posar-te a prova: Pirineus Atlàntics. Una colla per gaudir i aprendre a anar a roda: el C.C. La Garriga


CRISTIAN MARTÍN

M’encanta les sensacions que dóna el ciclisme, aquell patiment que no entens perquè però acabes gaudint. Coronar un famós port de muntanya que molts ciclistes de renom han pujat abans però també descobrir ports, pistes i carreteres anònimes més enllà de les massificacions, perquè el ciclisme per mi és això, malgrat sembli contradictori, companyerisme enmig de la solitud de l’esforç. Un port indispensable: San Gottardo per Via Tremola.


ROGER PASARELL

La meva història amb el ciclisme no és d’aquelles romàntiques i plena d’heroicitats. Soc un boig de l’esport, he fet futbol, triatló, escalada, natació, barranquisme… i perquè no, ciclisme! Vaig començar gràcies als amics amb una mtb fent duatlons, recordo que deia que mai em compraria una bici de carretera fins que l’any 2008 hi vaig caure… A partir d’aquí tot apassionat del ciclisme sap què ve! Transpirineus, Mallorca312, Lieja, Strade Bianche, Brevets, La Garriga-Andorra… Soc ciclista de llarg recorregut, disfruto quan les forces justegen a partir dels 200 km, tot i que els millors records els tinc als Dolomites.


XAVI PUIGDOMÈNECH

Des de que vaig comprar aquella Orbea Aqua d’alumini són ja més de 75.000 quilòmetres i 6 bicis. Gràcies a elles he pogut disfrutar (patir) de ports mítics del Tour, Giró i Volta, conèixer gent, compartir rutes i cafès. La bici per mi ja no és només un esport: és part de la meva vida. Les meves rutes preferides són les que les carreteres mirant cap al cel. Enamorat del Pirineu francés. Salut i pedals a tots.


JOSAN RUIZ

De niño flipaba con Eddy Merckx. De joven hice largos viajes en bici por Canarias, Islandia, Turquía, Alaska o el Himalaya. Ahora, ya sesentón, voy algunos días a trabajar en bici a Barcelona; y los domingos intento resistir en la cola de este club. Apenas te permite relajarte, pero en él ruedan excelentes compañeros. Mientras el cuerpo aguante, esta será mi grupetta.


BLAI SÁNCHEZ

Soy un chico de 18 años que me gusta levantarme a las 7:00 los domingos… para salir a pasar una agradable mañana de bici y risas con el CC La Garriga. A medida que van pasando los quilómetros te vas dando cuenta de que no son solo compañeros de grupetta sino que son amigos. Me gusta descubrir nuevas rutas y subidas que desconocía para poder ir a entrenar por allí y este club me proporciona todo eso y más. ¡Siempre y cuando no tenga carrera ni entreno específico estaré a las 8:00 en la Plaza listo para un buen entreno!


ALBERT SANMARTI

L’any 1990 vaig comprar la meva primera Btt, des de les hores han sigut unes quantes bicis de diferents modalitats les que han passat per les meves mans, ara puc dir amb coneixement que qualsevol classe de bici m’agrada, m’encanta pedalar!! L’adrenalina de baixar corriols impossibles, el relax de fer km de pistes amb paisatges únics, el «pique» amb els companys per coronar un port o rodar pel pla amb la grupetta amb la sensació que anem amb un AVE, tot té el seu moment.


JOAN SOLÀ

Ciclisme, una manera de viure i moments per compartir amb amics! Molts anys i molts kilòmetres, molts senders i molts camins. Ports de muntanya, baixades trepidants, asfalt, pedres, herbes, neu, pluja, vent… Suor, fred, calor, cansanci, rampes, mal… «Risas», propòsits complerts, il·lusió. Tot aixó ho hem disfrutat i patit. El que sents quan arribes a dalt, el que sents quan arribes a la plaça, el que sents quan has de plegar… Dificil d ́explicar, s’ha de viure! Un esport o una passió?


CARLES TORT

Desde l’any 2009 que soc aficionat al ciclisme. Res m’ha donat mes satisfaccions que el pedalar amb amics i veure com el teu nivell creix a mesura que acumules kilòmetres. La bicicleta vol constància i perseverància, i s’ha de trovar els moments per sortir encara que costi. Res millor que una bona sortida amb un grup d’amics i d’un bon club de ciclisme com el de la Garriga, i si pot ser, amb una paradeta per agafar forces a mig camí que sempre va bè. Ens veiem forçant bielas!!


SERGI VILA

Sóc un apassionat del ciclisme i aquí he trobat un grup on amb els mateixos companys de pedals puc compartir i fer sortides amb diferents disciplines. Fem sortides de diumenge i algunes de cap de setmana, alguna d’elles ja tot un clàssic com és La Garriga-Andorra, on disfrutem d’una sortida amb amics i família. Content de formar part d’un club sense edat i sense límits.


ENRIC ELVIRA

Enriquito pels amics. Sóc un ciclista de fer més kilòmetres al rodillo que a la carretera, però m’encanta quan quedo per sortir amb la grupeta. Què m’agrada? Doncs suposo que el ritual que fem tots. L’aixecar-te ben d’hora quan el que en realitat voldríem és seguir dormint. Vestir-me en silenci per no molestar a ningú i agafar la bici per anar al lloc de quedada. Aquell primer moment de les sempre mateixes frases habituals. I aleshores, començar a pedalar sense ganes perquè sembla que no vas, però si, ràpid ens surt el somriure i comencem el nostre patiment de felicitat. Donar tot el que tinc dins a les pujades per fer els típics piques de carreres de professionals a velocitat de globero mentres puc disfrutar de carreteres i paissatges que són totalment diferents a quan es passa en cotxe. Tenir tots els sentits allà, olors, vista, bueno, ja sabeu del que parlo. I un cop hem acabat la sortida i ens hem rigut mil cops, a recuperar. Cicloculinari. Això és el que sóc. Un ciclista al que li agrada menjar. El millor recuperador ni que sigui al mig d’una ruta, unes bones escopinyes. Berberechus que li dic jo. Ens veiem pedalant!


També a la grupetta:

Jordi Basagaña “Torelló”
Edu Castillo
Joan Cucurella
Antonio García Rosales
Pere Gay Serra
Juanma
Raimon Lunell
Jordi Pous
Beto Ramos
Angel Sánchez
Nadal Sau
Ernest Segú
Santi Segú
Oscar Vidaña

7 respuestas a «QUI SOM»

Cuando paseis por Lloret os esperamos en Aniwaya Lounge Bar… Podreis desayunar lo que os apetezca, desde un bol healthy a carne a la brasa. Si decís que vais de mi parte, invitados al café o a un chupito. Ah! Y con sitio para aparcar las bicis!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *