Categorías
Sortides

1 Març 20

CALÇOTADA A VALLS

Places reservades amb antelació. El restaurant ja està complet.

7.15 h: Plaça de l’Esglesia

Caldes Montbui – Castellar – Matadepera – Terrassa – Olesa – Piera – Capellades – St. Joan de Mediona – Valls

156 km + 2450 m desnivell

Alternativa: ESTENALLES

7.15 h: Plaça de l’Esglesia

Caldes Montbui – Castellar – Matadepera – Estenalles – V – Sant Llorenç de Savall – Gallifa – LG

102 km + 1890 m desnivell

6 respuestas a «1 Març 20»

Avui acompanyant una estona a tots els que han anat a menjar calçots.
Bona matinada, cosa que m’agrada, per arrivar amb el grup fins Matadepera.
A partir d’allà, sol i cada cop mes de vent, cap a fer Estenalles. Esmorzar a Monistrol, Llavors Granera Sant Miquel i per arrodonir un Curro
Final 141 kms i , quasi 2400 força be per anar solet.

El Diumenge 1 de Març varem sortir del la plaça en Xavi puigdo, Ramon, Albert, l’Ivan , en Marcel i jo mateix, per enfilar carretera cap a Valls.
com sempre davant la grupeta en Marcel ( amb culotte curt el valent ) i l’Ivan , aixo si, fins a matadepera que ens fa el relleu del Marcel, en Marceli.
Continuem sense perdre temps fins a Esperraguera on un arquitecte municipal ha decidit fotre una vorera al mig de la carretera sortin d’una rotonda, degut a aquest cervell privilegiat, en MArceli fot un bot i salta la vorera, lAlbert l’esquiva derrapant amb el peu fora, pero en Ramon topa de ple amb la roda davantera, rebenta el neumatic i cau a terra.
per sort en Ramon es un tio valent, i la roda la salvem amb el tubular d’en Xavi, en una llanta de cuberta …tot un invent.
Despres de l’ incident viari, continuem fins l’esmorzar a Piera on agafem forces per continuar cap a les carreteres sense un pla de descans i on l’aire ens bufa per tot arreu , tot i aixo l’espectacle del paisatge i les carreteres enrampades valen la pena !!
En Marceli ens abandona fent mitja volta a Sant Joan de Mediona i els 5 components de la grupeta seguim units enllaçant trams de carreteres solitaries , aixi fins al lloc de dinar a Valls sense mes incidents i amb molt bona companyia per part de tothom al dinar !!
155 kms que valen la pena de seguir repetint any rera any !!

La ruta, els companys, el dinar, tot de 10, es d’aquelles sortides que queda al racord.
L’ accident d’en Ramon com no va està res passa a donar un toc d’aventura èpica a la sortida (el Sanjuan en faria un vídeo per YouTube d’una cosa aixi.)
Amb ganes de que arribi el diumenge ja.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *