ESCOLA DE CICLISME

L’Escola de Ciclisme del Club Ciclista La Garriga neix a les instal·lacions de Can Terrers, amb diferents opcions i circuits preparats per l’ús de la bicicleta. Els tècnics i monitors són especialistes en ciclisme de base i ofereixen una programació adaptada a les característiques de cada grup. L’objectiu principal és que els infants i joves gaudeixin de la bicicleta, aprenguin la tècnica, l’equilibri i l’habilitat amb la bicicleta de muntanya, la mecànica i seguretat vial.

COM HO FEM?

La filosofia del projecte es basa en la diversió tot fent esport, formant persones esportistes, treballant el seu creixement personal, ensenyant hàbits i entenent l’esport com una eina integradora. Potenciar la passió per la bicicleta en una activitat extraescolar, mitjançant: jocs, circuits d’habilitats, tècnica i seguretat, tallers de mecànica i seguretat viària.

QUÈ CAL PORTAR

– La bicicleta en bon estat.

– Casc.

– Roba d’esport còmoda.

– Bidó o ampolleta d’aigua.

FUNCIONAMENT

L’activitat es realitza els dissabtes en calendari escolar. La quota mensual és de 35 euros. Tots els nens/es de l’Escola de Ciclisme seràn socis del Club Ciclista la Garriga mitjançant el pagament d’una quota d’entrada de 10 euros anual, més la llicència esportiva de la Federació Catalana de Ciclisme (assegurança anual de 35 euros).

HORARI

Grup de nens/es de 12 a 16 anys: de 9.30 a 11.30 hores.
Grup de nens/es de 4 a 11 anys: de 11.30 a 13.30 hores.

INSCRIPCIONS

Per a inscriure’s, cal omplir la fulla d’inscripció i enviar-la al següent correu o entregar-la presencialment al Coordinador de l’Escola, Ivan Musquera.

CONTACTE

Coordinador de l’Escola: Ivan Musquera, tel. 615 962 825
Direcció Tècnica: Josep Jufré, tel. 609 890 810
cclagarriga@gmail.com