CAMPUS D’ESTIU I SETEMBRE 2023

Benvolgudes famílies, us detallem informació del vostre interès.

Aquest dilluns 26 de juny comencem el campus de ciclisme

HORARI

L’activitat és realitza de 9.00 a 13.00 h. 

Hi ha servei d’acollida de 8.30 a 9.00 h./ 13.00 a 13.30 h. Servei gratuït.

PUNT DE TROBADA I RECOLLIDA

El punt de trobada i recollida és a Can Luna.

IMPORTANT: Tots els alumnes inscrits al campus han de ser autònoms amb la bicicleta, no poden venir amb rodetes.

ABANS DE SORTIR DE CASA

Els nens/es han de portar roba còmoda, la bici, el casc, guants curts, esmorzar, (petit entrepà o fruita), un bidó o ampolleta d’aigua i una petita motxilla que la pugui utilitzar tot anant amb la bici, ja que si fem alguna sortida se l’han de poder emportar. També us demanem que abans de marxar de casa mengin alguna cosa, que es posin crema solar d’alta protecció.

Pel que fa a la bicicleta, l’heu de portar en bones condicions, (rodes, frens, cadena engreixada i, si tenen canvis, que funcionin correctament). 

Tots els nens i nenes han de portar una càmera de recanvi per si punxen la roda.

ACTIVITATS

Cada grup de participants realitzarà diferents activitats, jocs, tallers i sortides per l’entorn, principalment al circuit de bicicletes del Parc de Can Terrers.

PISCINA: Els dimecres, es realitzarà sortida amb bicicleta a Figarò, (piscina) cal portar banyador, tovallola i xancletes, l’esmorzar i crema solar.

INSCRIPCIONS

Per setmanes, son limitades i es realitzaran per rigorós ordre de sol·licitud d’inscripció, cal emplenar el full d’inscripció + adjuntar fotocopia DNI o CatSalut un cop rebuda la documentació, el club confirmarà plaça.

El Club Ciclista La Garriga es reserva el dret d’anul·lar en qualsevol moment les inscripcions que tinguin pendent algun tràmit.

S’ha d’enviar la següent documentació a cclagarriga@gmail.com:

Full d’inscripció

– Fotocopia del DNI

– Fotocopia del CatSalut

PREUS:

Preu Campus: 70€ per setmana (Inclou l’assegurança obligatòria).

Alumnes de l’Escola de Ciclisme de La Garriga: 60€ per setmana.

GUARDA BICICLETES

Si es necessari, tenim previst poder deixar la bicicleta tota la setmana de campus a: Tallers Reparacions Segú (C/ Ramon Ciurans 14, Pol. Industrial Congost, La Garriga) s’ha de ser en aquest punt a les 8.45 h. 

Un monitor del campus acompanyarà els nenes/es fins al punt de trobada, Can Luna, un cop acabada l’activitat tornaran al punt inicial, Tallers Reparacions Segú sobre les 13.10 hores, allà podran tornar a deixar la bicicleta pel dia següent.

Les persones que necessitin aquest servei ho han de comunicar amb antelació, aquest servei te un cost de 5 € per nen/a per tots els dies de campus.

COMUNICACIÓ

La comunicació amb les famílies es important. Posem a la vostra disposició un telèfon mòbil on us atendrà Ivan, coordinador del Club Ciclista La Garriga.

Cal desa i registrar aquest numero de mòbil a la vostra agenda del telèfon, ja que enviem informació a través de WhatsApp Tel 615962825. 

Si no deseu el número a l’agenda, no rebreu els missatges.

Per a qualsevol consulta, ens podeu trucar, enviar un WhatsApp o bé un correu electrònic.

Mòbil i WhatsApp:     Tel.  615 96 28 25 Ivan           

Correu club: cclagarriga@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra confiança.

CLUB CICLISTA LA GARRIGA